Levyverkot ja kudotut verkot

Holmik Oy on erilaisiin metalliverkkotuotteisiin erikoistunut yritys. Meillä on työkalujen suunnittelu ja valmistus vankasti hallussa. Haluamme osallistua asiakkaidemme prosesseihin alusta alkaen, jolloin voimme osaltamme ehdottaa, miten tuote voitaisiin rakentaa ja valmistaa kustannustehokkaasti mutta samalla säilyttäen käyttötarkoitukseen sopivan laadun.

 

Metallisuodattimet, putket ja suojat

Toimitamme täysmetallisia teollisuus- ja muita suodattimia joko omana tuotantonamme tai yhteistyökumppaneidemme kautta. Niitä käytetään lähinnä suurta kestävyyttä ja lämmönsietoa vaativissa sovelluksissa.

Pystymme profilointilinjassamme myös muotoilemaan erilaisia putkia ja sylintereitä reikälevystä ja levyverkosta. Pienempiin määriin käytetään pyöröpokkauskoneita ja mahdollisesti niiden jälkeen saumahitsausta.

Levyverkko soveltuu hyvin myös erityyppisiin ilmanottoaukkojen suojiin tai koneiden henkilösuojiin.

 

Muoviin yhdistetyt suodatinkankaat

Metalliverkon tai -kudoksen yhdistäminen muoviin on myös mahdollista. Tyypillisiä sovelluksia ovat erilaiset polttoainesuodattimet, LVI-suodattimet, ilmansuodattimet, kondenssisuodattimet ja lääketieteen suodattimet.

 

Perusmateriaalin myynti

Myymme levyverkkoa ja metallikudosta suurina erinä myös rullana ja levynä. Tilauksen tulee olla yleensä vähintään 100 neliömetriä. Ota yhteyttä lisätietoja varten.