18.11.2020
CNC-operator

CNC-operator

Our segment of profile machining is a growing one. Are you an experienced CNC operator and wish to register as a job-seeker? Send your free-form application and we will contact you!

Arbetsuppgifter:
Som produktionsmedarbetare kommer du att ha många intressanta och varierande arbetsuppgifter. Det är viktigt att du är intresserad av att arbeta med såväl automatiska CNC-profilbearbetningsmaskiner och montering som serieproduktion.

Din bakgrund och kompetens:
Du har en teknisk utbildning, gärna inom maskin och produktionsteknik. Det är en fördel om du har några års vana inom tillverkningsindustrin. Kunskap om CNC-bearbetning är ett plus men inte en nödvändighet.

Vi erbjuder:
Ett intressant samt omväxlande heltidsarbete i trivsamma lokaler och med produkter som vi vågar påstå håller världsklass. Var med och bidra med dina kunskaper och färdigheter, i ett familjärt företag som kommit långt med vår digitalisering av verksamheten. Ifall du inte har erfarenhet av CNC-bearbetning erbjuder företaget dig den utbildning du behöver.

Anställningsform:

Heltidsarbete med 6 månaders prövotid

Vill du veta mera?

Anders Holm (tel. 050-5244980, anders.holm@holmik.fi) svarar gärna på dina frågor.

 

Ansökan skickas in senast 05.01.21 till holmik@holmik.fi

 

Holmik är ett familjeföretag i Maxmo vars verksamhet baserar sig på underleveranser till ABB samt egenutvecklade produkter som marknadsförs under varumärket LEDFE. Mera information om företaget och våra produkter kan fås på www.holmik.fi och www.ledfe.se.

Go back to "Latest news"